SA-MOVEit bluetooth

DKK 899,00 DKK 398,75

SA-MOVEit bluetooth

Der er 2 tilbage på lager.
Varenummer (SKU): SA-60040 Varekategorier: , ,

LEVERINGSTID: Vi pakker og sender samme dag din bestilling kommer ind, hvis det er før kl. 12.00. Ellers bliver det dagen efter vi pakker og sender. Du modtager en track&trace / besked på mail eller mobil når din pakke er sendt og på vej. Typisk tager det 3-5 arbejdsdage fra du har sendt din bestilling.

Levering: Pakke sendes til nærmeste ledige pakkeboks

Beskrivelse

MOVEit kan både spille, når den er koblet til strøm eller fra det indbyggede batteri. Du får en batteritid på hele 12 timer, så du kan let tage højtaleren med dig – nyd imponerende lyd på badeværelset, på terrassen, stranden eller måske på rejsen til Spanien? Just move it!

MOVEit er en højttaler i gennemtænkt dansk design. Det nordiske formsprog taler sit tydelige sprog, og du får et produkt som ikke alene spiller fantastisk – det ser også smukt ud! Foruden det lækre ydre er højttaleren også designet ud fra en vision om, at den er multifunktionel i brug med udskiftelige fronter og det transportable design!

Udskiftelig front
What’s your color? Det bliver ikke lettere at skifte farve på sin højttaler end med MOVEit Front. Udskift front-farven på højtaleren, når du har lyst. Your tunes, your look!
Fronten er beklædt med Xpress stof fra den danske stofproducent Gabriel. Vælg imellem nye fronte beklædt med Fiord stof fra danske kvadrat eller Xpress stof fra Gabriel og vælg herefter lige den farve, som du har lyst til.

Shopping cart

0

No products in the cart.