toCharge KREAFUNK light grey

DKK 399,95 DKK 206,25

toCharge KREAFUNK light grey

Der er 2 tilbage på lager.
Varenummer (SKU): KFXSK78 Varekategorier: , ,

LEVERINGSTID: Vi pakker og sender samme dag din bestilling kommer ind, hvis det er før kl. 12.00. Ellers bliver det dagen efter vi pakker og sender. Du modtager en track&trace / besked på mail eller mobil når din pakke er sendt og på vej. Typisk tager det 3-5 arbejdsdage fra du har sendt din bestilling.

Levering: Pakke sendes til nærmeste ledige pakkeboks

Beskrivelse

Argggh snart uden strøm igen!! Hvor ofte har du stået uden batteri på mobilen? Og det sker altid på de dårligste tidpunkter. Det behøver du ikke bekymre dig om længere – Kreafunk har nemlig den perfekte powerbank til dig: toCHARGE batteribank.

Denne bliver din nye helt, når du har brug for lidt ekstra energi (bogstavelig talt). Tocharge sikrer, at din telefon, tablet eller lignende små transportable enheder aldrig er uden strøm. Tocharge er en lille, praktisk og stilren powerbank som er let at tage med rundt.

Den har kapacitet til at lade mobilen op til 3 gange, alt efter hvilken type og model du har. Brug den hver gang du er udenfor rækkevidde af en stikkontakt. Bare lad batteribanken op hjemmefra – det tager ca. 4 timer – og tag den med dig i tassken eller lommen.

toCHARGE fås i en række flotte farver, så du kan altid finde den som passer til din personlige stil. Gør dig klar til at lade op – når som helst, hvor som helst.

Shopping cart

0

No products in the cart.