veho højtaler m8

DKK 1.399,00 DKK 288,75

veho højtaler m8

Der er 1 tilbage på lager.
Varenummer (SKU): vss-015-aa8n Varekategorier: , ,

LEVERINGSTID: Vi pakker og sender samme dag din bestilling kommer ind, hvis det er før kl. 12.00. Ellers bliver det dagen efter vi pakker og sender. Du modtager en track&trace / besked på mail eller mobil når din pakke er sendt og på vej. Typisk tager det 3-5 arbejdsdage fra du har sendt din bestilling.

Levering: Pakke sendes til nærmeste ledige pakkeboks

Beskrivelse

Veho M8 stereo Bluetooth højttaler er helt perfekt til dig som godt kan lide god lyd og et flot look. Højtaleren er genopladelig og kan tages med sig hvor end du tager hen. De flotte ydre er lavet i rustfrit poleret stål.

Den trådløse M8 højttaler kan prale af et smukt look og enestående akustisk evne. Det smukke design passer ind i alle hjem.

Højtaleren leverer høj og detaljeret lyd i alle genrer, takket være dual-driver systemet med passive subwoofere. I mellemtiden giver 2200 mAh batteriet op til 15 timers afspilning, så du kan fylde hele din dag med musik.

Dualsystemet består af 2 x 10W enheder, som kan producere klar lyd i frekvensen 60-18000 Hz.

Med de smarte bluetooth system er det super nemt at parre mobiler og tablets til den, så du straks kan afspille din egen musik eller foretrukne podcast.

Der er 15 timers kontinuerlig afspilning på 1 opladning.

Diameter 17,0 cm.
Tykkelse 9,3 cm.

Shopping cart

0

No products in the cart.